greentoys.no
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

RASK LEVERING - FRAKT KR. 59/FRI FRAKT OVER KR. 999 - VIPPS, KORT OG FAKTURA MED KLARNA

Forsendelse, Retur og Bytte

FORSENDELSE
Lagervarer (1-3 dager) sendes omgående. Ved kjøp av varer som hentes fra hovedlager (3-5 dager), skjer levering samlet i tidsrommet lengste leveringstid.
 
LEVERING MED POSTEN:
 • Standard frakt på kjøp opptil kr 999,- er kr 59,- innen Norge (ikke inkludert Svalbard & Jan Mayen).
 • Alle kjøp over kr 999,- leveres fraktfritt innen Norge med Norgespakke/Postens Servicepakke (ikke inkludert Svalbard & Jan Mayen).
 • Alle kjøp som leveres På Døren (Hjemlevering): Kr. 99,-.
 • Posten har innført et gebyr på pakker som sendes til Svalbard, så av den grunn blir hver bestilling belastet med dette gebyret, - som for tiden er kr. 295,-.
 • På grunn av størrelse/vekt har noen produkter en fraktkostnad på kr. 750,-. Dette vil da stå
 • under produktet. Levert på døren.
 
HENTE PÅ VÅRT LAGER:
 • Ønsker du å hente din vare på vårt lager, er dette kostnadsfritt. Send oss en mail/melding for å avtale.
 
ANGRERETT - Retur og Bytte
Vi følger Norsk angrerettlov. Det vil si at du kan angre på det du har kjøpt, sende varene tilbake igjen til oss, og få pengene igjen - men da gjelder disse betingelsene:
 • Du må informere oss om at du benytter deg av angreretten innen 14 dager fra datoen du henter varen på utleveringsstedet. Ved bruk av angreretten må varen leveres tilbake til oss uten unødig opphold, og senest inntil 14 dager fra melding om bruk av angreretten er gitt. Etter dette faller angreretten bort.
 • Varer som returneres skal være ubrukt, uten skader og i original uskadet emballasje. Ikke skriv eller klistre postlapp direkte på produktets emballasje.
 • Du må selv betale frakt i forbindelse med returen. Ikke send varene i postoppkrav.
 • Angrerettskjemaet som du har fått sendt, må fylles ut og sendes sammen med varen.
 • Varer som returneres mot postoppkrav eller etter utgått angrefrist vil ikke bli hentet ut fra Posten.
 
Se ytterligere detaljer rundt angrerett ved fjernsalg (salg over internett). Fra det tidspunktet vi mottar varen fra deg, vil det gå inntil 14 dager til beløpet er refundert til din konto. Om du har valgt Klarna Faktura, og ennå ikke betalt varen, vil vi stoppe fakturaen hos oss så snart vi har behandlet din retur, men betalingsfristen på 14 dager er det allikevel ditt ansvar å overholde.
 
REKLAMASJON
Hvis vi har gjort en feil eller varen er skadet, kan du reklamere på varen. Vi følger norsk lov om reklamasjon av varer. Beskriv feilen, og angi om du vil ha en ny vare, pengene tilbake eller en annen vare. Hvis vi ber deg sende varen i retur, vil du få en returlapp tilsendt, slik at vi betaler for returfrakt. Ikke send varen til oss mot postoppkrav.
 • Send oss en e-post til post@greentoys.no med så mye informasjon som mulig: ordrenummer, beskrivelse og bilder av skaden og evt. annen relevant informasjon, - og du vil motta videre instrukser av oss. Ikke send varen i retur før du har kontaktet oss.
SALGSVARER
Varer du har kjøpt på salg, kan byttes i andre varer innen 14 dager, - eller du kan få en tilgodelapp, pålydende salgsprisen du kjøpte produktet for -  gyldighet i 6 mndr. Varen må være ubrukt, uten skader og i original uskadet emballasje. Ikke skriv eller klistre postlapp direkte på produktets emballasje.
 
PRODUKTINFORMASJON
greentoys.no vil til enhver tid videreformidle informasjon om produkter gitt fra produktets leverandører. Dersom et produkt ikke stemmer overens med de spesifikasjoner som er gitt fra greentoys.no eller andre kilder, gir det i seg selv ikke rett til noe krav ovenfor greentoys.no fra kjøperens side, med mindre avviket er vesentlig. Det gir heller ikke rett til retur av varen, såfremt ikke spesifikasjonene på produktet som er levert i vesentlig grad avviker fra de som er oppgitt.

PRISER

Vi forbeholder oss retten til å endre priser for omstendigheter som greentoys.no ikke kan påvirke (for eksempel vesentlige endringer i råvarepriser eller valutasvingninger) samt for eventuelle trykkfeil. Det er kjøperens ansvar å holde seg oppdatert om gjeldende priser. greentoys.no tilstreber seg til å ha oppdatert informasjon om produktene i nettbutikken, men vi tar forbehold om feil. Dette være seg produktinfo, visuell info eller pris. I tilfeller hvor pris tydelig er feil, forbeholder vi oss rett til å kunne kansellere ordren. Ut over dette forplikter greentoys.no seg til å levere til avtalt pris og tid.
 
UAVHENTEDE VARER
Dersom bestillingen ikke blir hentet på ditt utleveringssted innen fristen, vil pakken bli sendt i retur til oss. Du vil da bli belastet et returbeløp på kr. 289,-. Dette gjelder uansett ordrens størrelse. Å unnlate og hente pakker er ikke det samme som å benytte seg av angreretten.

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke