Greentoys.no
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

KJØP NÅ - BETAL SENERE MED KLARNA | GRATIS FRAKT OVER KR. 1000 | TRYGG HANDEL

KVALITETSLEKER - BABYUTSTYR - INTERIØR TIL BARNEROMMET

Forsendelse, Bytte og Retur

FORSENDELSE
Leveringstid er opplyst under hvert produkt.
Varer med leveringstid 1-3 dager pakkes og sendes samme dag/dagen etter.
Ved samtidig kjøp av produkter med leveringstid 3-5 eller bestillingsvarer 7-10 dager, skjer levering normalt samlet i dette tidsrommet, om ikke annet er avtalt. Du vil få en sendingsbekreftelse fra oss med sporingslink når pakken sendes fra vårt lager, - slik at du kan følge med hvor den befinner seg.
 
Greentoys.no leverer kun til adresser i Norge.
 
LEVERING MED POSTEN:
  • Standard frakt på kjøp opptil kr 1000,- er kr 59,- innen Norge med Postnord, - kr. 89,- med Posten. (ikke inkludert Svalbard & Jan Mayen).
  • Kjøp over kr 1000,- leveres fraktfritt innen Norge med Postens Servicepakke/PostNord Collect, med unntak av Svalbard & Jan Mayen, og også med unntak av produkter der ekstra frakt p.g.a. tyngde og leveringsmåte er spesifisert i produktbeskrivelsen.
  • Hjemlevering kr. 149,-.
  • Posten har innført et gebyr på pakker som sendes til Svalbard, så av den grunn blir hver bestilling belastet med dette gebyret, - som for tiden er kr. 330,-.
 
HENTE PÅ VÅRT LAGER:
  • Ønsker du å benytte Klikk & Hent, er dette kostnadsfritt. Vi sender en SMS når varen er klar for henting.
 
ANGRERETT - Retur og Bytte
Vi følger Norsk angrerettlov. Det vil si at du kan angre på det du har kjøpt, returnere varene til oss, og få pengene igjen - under disse betingelsene:
  • Du må informere oss om at du benytter deg av angreretten innen 14 dager fra datoen du henter varen på utleveringsstedet. Ved bruk av angreretten må varen leveres tilbake til oss uten unødig opphold, og senest inntil 14 dager fra melding om bruk av angreretten er gitt. Etter dette faller angreretten bort.
  • Varer som returneres skal være ubrukt, uten skader og i original uskadet emballasje. Ikke skriv eller klistre postlapp direkte på produktets emballasje.
  • Du må selv betale frakt i forbindelse med returen. Ikke send varene i postoppkrav.
  • Angrerettskjemaet som du har fått sendt, fylles ut og sendes sammen med varen.
  • Varer som returneres mot postoppkrav eller etter utgått angrefrist vil ikke bli hentet ut fra Posten.
 
Se ytterligere detaljer rundt angrerett ved fjernsalg (salg over internett). Fra det tidspunktet vi mottar varen fra deg, vil det gå inntil 14 dager til beløpet er refundert til din konto. Om du har valgt Klarna Faktura, og ennå ikke betalt varen, vil vi stoppe fakturaen hos oss så snart vi har behandlet din retur.
 
SALGSVARER
Varer du har kjøpt på salg, kan byttes i andre varer innen 14 dager, pålydende salgsprisen du kjøpte produktet for. Evt. kan det utstedes en tilgodelapp, med gyldighet 6 mndr. Varen må være ubrukt, uten skader og i original uskadet emballasje. Ikke skriv eller klistre postlapp direkte på produktets emballasje.
 
PRODUKTINFORMASJON
Greentoys.no vil til enhver tid videreformidle informasjon om produkter gitt fra produktets leverandører. Dersom et produkt ikke stemmer overens med de spesifikasjoner som er gitt fra greentoys.no eller andre kilder, gir det i seg selv ikke rett til noe krav ovenfor greentoys.no fra kjøperens side, med mindre avviket er vesentlig. Det gir heller ikke rett til retur av varen, såfremt ikke spesifikasjonene på produktet som er levert i vesentlig grad avviker fra de som er oppgitt.

PRISER

Vi forbeholder oss retten til å endre priser for omstendigheter som greentoys.no ikke kan påvirke (f.eks. vesentlige endringer i råvarepriser eller valutasvingninger) samt for eventuelle trykkfeil. Det er kjøperens ansvar å holde seg oppdatert om gjeldende priser. Greentoys.no tilstreber seg til å ha oppdatert informasjon om produktene i nettbutikken, men tar forbehold om feil. Dette være seg produktinfo, visuell info eller pris. I tilfeller hvor pris tydelig er feil, forbeholder vi oss rett til å kunne kansellere ordren. Ut over dette forplikter Greentoys.no seg til å levere til avtalt pris og tid.
 
UAVHENTEDE VARER
Dersom bestillingen ikke blir hentet på ditt utleveringssted innen fristen, vil pakken bli sendt i retur til oss. Du vil da bli belastet et returbeløp på kr. 129,-. Dette gjelder uansett ordrens størrelse. Å unnlate og hente pakker er ikke det samme som å benytte seg av angreretten.

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke