greentoys.no
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

RASK LEVERING - FRAKT KR. 59 -/FRI FRAKT FRA KR. 1000,- VIPPS, KORT OG FAKTURA MED KLARNA

Vulli (Sophie la Girafe)

Sophie la girafe er babyens første leke. Stimulerer alle sanser fra 3 måneders alder.

Laget av 100% naturgummi og farge av matvarer, er Sophie la Girafe helt trygg å tygge. Sophie la Girafe er beslektet med smokken på en mateflaske. Hennes myke tekstur og mange tyggbare deler (ører, horn, ben) gjør henne perfekt til å berolige babyens såre tannkjøtt under tennene.

 
Det var en gang...
... den enkle historien om en sjiraff født 25. mai i år 1961, Saint Sophies dag.
I disse dager var de eneste tilgjengelige dyrelekene husdyr og kjæledyrfigurer ...
Det var derfor en dag i Frankrike, en viss Monsieur RAMPEAU, som var ekspert på å transformere latex fra HEVEA-treet ved å bruke rotasjonsstøping av gummi som et leketøyfremstillingskonsept, kom på ideen om å designe en giraff. En slik eksotisk dyrelivsfigur ville være den første på markedet, og størrelsen og formen ville være ideell for babyens lille hånd.
 
Sophie la girafe, som så helt likt ut som i dag, gikk i produksjon torsdag 25. mai, derav navnet hennes.
Hun ble en umiddelbar en suksess. Unge foreldre anerkjente umiddelbart at hun var et must for babyen deres ... Når de første tegnene på tennene dukker opp, hjelper Sophie la girafe babyene til å slutte å gråte!
 
Med jungeltelegraf spredte den lille sjiraffens berømmelse seg. Fra da av over hele verden skulle generasjoner etter generasjoner av barn elske å høre Sophie knirke når de trykket på magen eller hodet!
VULLI, et selskap med base i Rumilly i Haute-Savoie-regionen i Frankrike, har fortsatt å holde den høyt bevoktede hemmeligheten om hvordan dette vidunderleketøyet er laget.
 
Den dag i dag er Sophie la girafe fremdeles tradisjonelt produsert, en prosess som involverer mer enn 14 manuelle operasjoner.
 
 
 
Viser 1 til 0 (av 0 produkter)

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke