Greentoys.no
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

KJØP NÅ - BETAL SENERE MED KLARNA | FRI FRAKT OVER KR. 1200,- | TRYGG HANDEL

GREENTOYS.NO

KVALITETSLEKER - BABYUTSTYR - INTERIØR TIL BARNEROMMET

Retur og angrerett

ANGRERETT - Retur og Bytte
Vi følger Norsk angrerettlov. Det vil si at du kan angre på det du har kjøpt, returnere varene til oss, og få pengene igjen - under disse betingelsene:
  • Du må informere oss om at du benytter deg av angreretten innen 14 dager fra datoen du henter varen på utleveringsstedet. Ved bruk av angreretten må varen leveres tilbake til oss uten unødig opphold, og senest inntil 14 dager fra melding om bruk av angreretten er gitt. Etter dette faller angreretten bort.
  • Varer som returneres skal være ubrukt, uten skader og i original uskadet emballasje. Ikke skriv eller klistre postlapp direkte på produktets emballasje.
  • Du må selv betale frakt i forbindelse med returen. Merk at varene ikke kan sendes i postoppkrav. Varen bør returneres som sporbar og forsikret pakke. Dersom varen blir borte på vei til oss, står du selv ansvarlig for den tapte vare.
  • Angrerettskjemaet som du har fått tilsendt pr. mail, fylles ut og sendes sammen med varen.
  • Varer som returneres mot postoppkrav, vil ikke bli hentet ut fra Posten, - men returnert for senders regning.
RETURADRESSE:
Greentoys.no / Interiør & Eksteriør
Løfjellveien 19
5300 Kleppestø
 
Se ytterligere detaljer rundt angrerett ved fjernsalg (salg over internett). Fra det tidspunktet vi mottar varen fra deg, vil det gå inntil 14 dager til beløpet er refundert til din konto. Om du har valgt Klarna Faktura, og ennå ikke betalt varen, vil vi stoppe fakturaen hos oss så snart vi har behandlet din retur.
 
Har Greentoys.no betalt for forsendelsen (ordre har oppnådd fri fraktgrense), vil fraktkostnad belastes deg og trukket ifra returbeløpet.
Om deler av en bestilling blir returnert, refunderes prisen på produktene dette gjelder.
 
REKLAMASJON
Alle våre produkter er plukket ut med omhu for å kunne tilby deg det aller beste. Dersom du allikevel skulle være så uheldig å motta en vare med feil, eller som ikke fungerer, - gjør vi alt vi kan for å rette opp i dette.
 
Registrer REKLAMASJONSSAK her, og vi vil vurdere reklamasjonen så fort som mulig. Om vi ber deg sende varen tilbake til oss, betaler vi selvsagt returporto ved reklamasjon.
 
SALGSVARER
Varer du har kjøpt på salg, kan byttes i andre varer innen 14 dager (angrerett), pålydende salgsprisen du kjøpte produktet for. Varen må være ubrukt, uten skader og i original uskadet emballasje. Ikke skriv eller klistre postlapp direkte på produktets emballasje. Når vi har mottatt varen, vil du få tilsendt en mail med rabattkode/tilgodelapp, tilsvarende salgsprisen på produktet.
 
PRODUKTINFORMASJON
Greentoys.no vil til enhver tid videreformidle informasjon om produkter gitt fra produktets leverandører. Dersom et produkt ikke stemmer overens med de spesifikasjoner som er gitt fra Greentoys.no eller andre kilder, gir det i seg selv ikke rett til noe krav ovenfor Greentoys.no fra kjøperens side, med mindre avviket er vesentlig. Det gir heller ikke rett til retur av varen, såfremt ikke spesifikasjonene på produktet som er levert i vesentlig grad avviker fra de som er oppgitt.
 

PRISER

Greentoys.no forbeholder oss retten til å endre priser for omstendigheter som Greentoys.no ikke kan påvirke (f.eks. vesentlige endringer i råvarepriser eller valutasvingninger) samt for eventuelle trykkfeil. Det er kjøperens ansvar å holde seg oppdatert om gjeldende priser. Greentoys.no tilstreber seg til å ha oppdatert informasjon om produktene i nettbutikken, men tar forbehold om feil. Dette være seg produktinfo, visuell info eller pris. I tilfeller hvor pris tydelig er feil, forbeholder vi oss rett til å kunne kansellere ordren.
 
Greentoys.no tar forbehold om utsolgtsituasjoner og transportør-forsinkelser.

 

 
 

Trykk ENTER for å søke