Greentoys.no
0,-
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

KJØP NÅ - BETAL SENERE MED KLARNA | FRI FRAKT OVER KR. 1200,- | TRYGG HANDEL

GREENTOYS.NO

KVALITETSLEKER - BABYUTSTYR - INTERIØR TIL BARNEROMMET

THAT'S mine

I januar 2013 ble Mette Neerup Mariager mamma for første gang i livet. Hun ønsket at barnerommet skulle være så unikt som datteren hennes var, og hun lette etter fine ting med interessante detaljer for å dekorere rommet. Mette fant ikke det hun lette etter, så hun bestemte seg for å lage dem selv. Det første hun laget var en krok i form av en kanin, og hun var så fornøyd med den at hun delte et bilde av den på profilen sin på Instagram. Samme kveld ble hun bombardert med ordre på kaninkroken, og det overveldende kravet ga henne mot til å bringe flere ideer til virkelighet. Datteren til Mette var inspirasjonen bak de første produktene, men hun ga også Mette ideen til navnet på selskapet, som endte med å klebe seg. Datteren hadde en periode hvor hun sa "den min" til alt, og den ble til That's Mine som navnet på selskapet.
 
That's Mine ble en realitet i 2015, og selv om merket har vokst enormt siden den lille kaninkroken og nå tilbyr et bredt, men presist utvalg av kvalitetsprodukter til barn og barnerom, er ideen bak den fortsatt den samme.
”At That's Mine fokuserer vi på kvalitet. Alle produktene våre er designet i Danmark, og vårt mål er at utvalget appellerer til både barn og deres foreldre. Vi fokuserer på holdbarhet og multifunksjon, og vi vil motivere barn til å leke lenger ”.
 
Viser 1 til 0 (av 0 produkter)

Trykk ENTER for å søke